Tuesday, December 9, 2014
BER-PENANG KAT RUMAH
Cuaca malam tadi sojukkkk ooooo...hujan lebat oooooo...sojuk sojuk perut laparrr sedap makan panas panas oooooo...jomlah try megi royal seafud kari penang..tu diaaa panjang nama..sepeket 8 hengget ooooo...mahal oooo...4 bungkus jer pulak tu...ingatkan nak try korea spicy ape ke benda entah tapi takut tak tertelan perisa sop dia tuh..kot merepek je rasa dia rugi disitu..jadi jangan ambil risiko..kalau takat perisa kari , sumer kari di malaysia ni rasa lebih kurang sama..tak risau disitu hahaha...
Tapi dah berapa nak rasa kari sebab bahan extra banyak...sayur lebih ramai dari megi...syorgaaa ooii...nak2 kalau ada togeh..tapi semalam togeh takdak kita letak kobis-baby corn n daging..sedappp jugok!korang masak megi main campak ker tumis dulu?? Iolss prefer tumis dulu yer baru ler sedapppp..wangiiii jer...terus rasa berkhasiat walaupon ko makan megi ehehehehe...tapi kalau tak menyempat lapar tahap gigils , campak ajelah togel2 gitu...janji kenyanggg!
Ko mampu hidang dengan periuk periuk sekali?hahaha...malas okeh..terus fefeling makan kat restoren steambot...perasa baru memang tak pedas lansung ken...tak berapa nak umphhhh..nasib baik ada stok cilipadi blended dalam esbok..barulah zassssss berapi gitu!
Daaaa!
No comments:
Post a Comment